0 800 750 070 Дзвінки в межах України безкоштовні
Меню
Ваш населений пункт: Одеса?
ТАК
Від вибраного міста залежить доступність аналізів
17 листопада 2023

Хронічний стрес: як з ним боротися?

Ви часто нервуєте, відчуваєте спалахи гніву, зриваєтеся на когось...
Можливо, у вас хронічний стрес?


Усі ми постійно живемо у стані стресу: через війну, хвилювання за близьких, очікування новин, нажаль, втрати.
Життя у стані ХРОНІЧНОГО стресу призводить до виникнення тривожності, безсоння, занепаду сил, проблемам зі здоров'ям.
Смартлаб рекомендує дослідження, які допоможуть з'ясувати, що відбувається з організмом, так як через стрес можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Аналізи, які показують наявність затяжного стресу:

  • Витамин D общий (25-OH) (D2+D3) 520 грн/ строк виконання: протягом дня
  • ТТГ (тиреотропний гормон щитовидної залози) 230 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Кортизол (кров) 360 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Магній 130 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Кальцій 130 грн/ строк виконання: протягом дня
  • D-димер 240 грн/ строк виконання: протягом дня
  • Лактатдегідрогеназа (ЛДГ) 150 грн/ строк виконання: протягом дня
    Додатково оплачується 50 грн за взяття венозної крові

    Важливо! Обов'язково дотримуйтесь правил підготовки перед здачею досліджень.

Що означають показники?

D-димер: це важливий маркер тромбоутворення.
Якщо у вас є ризик виникнення тромбів, то цей показник може свідчити про їх наявність
Його різке підвищення вказує на велику кількість тромбів у кров'яному руслі, що найчастіше зумовлено венозною тромбоемболією або ДВЗ-синдромом (може зустрічатись при важких формах інфекцій, зокрема, при COVID – 19)
Також він може підвищуватися при інфекціях, запаленнях, онкологічних захворюваннях, серцевій недостатності, інфаркті міокарда, інсульті, печінковій або нирковій недостатності, ревматоїдному артриті, вагітності, у людей похилого віку тощо.

Кортизол: гормон, рівень якого зростає при стресових ситуаціях, що спричиняє збільшення концентрації в крові адреналіну, глюкози, підвищення рівня кров'яного тиску. Регулярний викид великої кількості кортизолу може призвести до послаблення імунітету та розвитку хронічних захворювань.

Вітамін D загальний (25-OH) (D2+D3): вітамін D регулює обмін кальцію, фосфору та магнію та пов'язаний з імунною активністю та частотою простудних захворювань.
Дефіцит вітаміну D може призвести до остеопорозу у дорослих, може підвищувати ризик аутоімунних захворювань, онкозахворювань, гіпертонії, захворюваннь серця, склероз, цукровий діабет 1-го типу.

ТТГ (тиреотропний гормон): першим реагує на зниження функції щитовидної залози, зокрема на стадіях захворювання, коли рівні гормонів Т3 і Т4 ще у нормі. Підвищення рівня ТТГ у крові вказує на недостатню продукцію гормонів щитовидної залози (гіпотиреоз).

Магній: магній стабілізує серцевий ритм, необхідний для метаболізму кальцію та вітаміну С, бере участь у вуглеводному обміні.

Кальцій: найважливіший мікроелемент, необхідний для будови скелета, роботи серця, нервової системи, згортання крові та багатьох інших процесів.

Лактатдегідрогеназа (ЛДГ): рівень ЛДГ в крові підвищується при захворюваннях, що супроводжуються пошкодженням тканин та руйнуванням клітин.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ:
0 800 750 070 (дзвінки безкоштовні),
0 733 750 070 (вартість дзвінка – згідно тарифів вашого оператора)
Ми онлайн на сайті
у direct Facebook/Instagram

Слідкуйте за нами:

Facebook
Instagram
Telegram
ТікТок

Смартлаб. З турботою про здоров'я української нації

Читайте також

30 квітня 2024

Як працюватиме Смартлаб на Великодні вихідні

ГРАФІК РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ ТОВ«СМАРТЛАБ»НА ВЕЛИКДЕНЬУ зв’язку зі святом Великодня графік роботи відділень «Смартлаб» буде таким: субота, 4 травня–відділення працюватимуть за звичайним графіком суботи;неділя, 5 травня–працюватимуть тільки чергові відділення–див. перелік нижче.Графік роботи з 08:...

25 квітня 2024

38 років від дня аварії на ЧАЕС

«…У ніч квітневу прямо в спинуУдарив вибух той страшний!Спіткало горе Україну і крайПоліський чарівний…»(невідомий автор)Сьогодні вже 38 років від Чорнобильської трагедії.26 квітня 1986 року – день найбільшої в історії людства техногенної катастрофи.Аварія на Чорнобильській АЕС торкнула...

11 квітня 2024

Чому є обмеження на аналізи від НСЗУ?

Незалежна медична лабораторія Смартлаб співпрацює з Національною службою здоров'я України (НСЗУ) за двома пакетами Програми медичних гарантій:- Первинна медична допомога (сімейна медицина)- Профілактика, діагностика, спостереження та лікування в амбулаторних умовахТисячі пацієнтів вже скористалис...

5 квітня 2024

Внутрішньовенне введення лікарських препаратів (Крапельниці)

Крапельниці – один із найбільш ефективних способів введення лікарських препаратів. Вони забезпечують попадання діючих речовин відразу до кровотоку, що прискорює настання лікувальної дії та підвищує її інтенсивність.У відділеннях у м. Одеса за адресами вул. Ак. Сахарова, 36 та пр-т Небесної сотні,...

Ви впевнені?
Telegram Viber
Online Chat
Замовити дзвінок